za. mrt 25th, 2023
nieuwe trap in huis

Het bouwen van een nieuwe trap is niet de eerste gedachte die de meeste mensen hebben bij het renoveren van het huis. Een nieuwe trap kan echter het uiterlijk van het huis dramatisch bijwerken. Hoewel het misschien niet de eerste renovatie is die u overweegt, zal dit de waarde van de eigenschappen vergroten en een geheel nieuwe look toevoegen. Download een app voor aannemers om aan de slag te gaan of zoek zelf een aannemer via een zoekmachine. Naast het verkrijgen van een gratis schatting, pre-screen potentiële aannemers ook vooraf op het scherm.

Bekijk eerst uw bestaande trap. Of u nu nieuwe trappen moet toevoegen of een bestaand moet vervangen, de lay -out van de trap hangt af van de structurele balken in het huis. In een ideale wereld kun je voorkomen dat je de beton- of staalstructuur snijdt om de nieuwe opening tussen de vloeren te kunnen herbergen. In sommige gevallen moet u echter nieuwe stalen framing toevoegen om de nieuwe opening tussen de vloeren te beveiligen. Als dit geen optie is, overweeg dan om een geprefabriceerde trap bij een fabrikant te bestellen. Veel van deze trappen worden in kleinere stukken verzonden en ter plaatse geassembleerd.

De gemiddelde kosten van een nieuwe trap in het huis kunnen variëren van e 800 tot e 12.000, afhankelijk van de maat, het type en de locatie. Het kan ook variëren, afhankelijk van de materialen en de handelaar die u inhuurt. In de EU varieert de gemiddelde prijs voor het installeren van een nieuwe trap van e 400 tot e 800 per dag. De prijs hangt af van het feit of u een professional inhuurt of het zelf doet. En u moet ervoor zorgen dat u zich de kosten kunt veroorloven die verband houden met het installeren van een nieuwe trap in het huis.

Door adminde